top of page

Koronaan liittyvät ohjeistukset

Teemme parhaamme, jotta kaikilla olisi turvallista olla safareillamme. 

Aktiviteetit järjestetään pienissä ryhmissä, ja safareiden aikana jokaiselle seurueelle on oma reki ja valjakko, joten turvavälit on helppo pitää. 

Yleensä yhteen safariin osallistuu kerrallaan 1–3 perhettä, tai 6 aikuista,  ja korkeintaan 14 aikuista voi osallistua safarille yhtä aikaa, mikäli kyseessä isompi ryhmä.

Aktiviteetit järjestetään ulkona, ja voit käyttää maskia oman mieltymyksesi mukaan, mutta kylmällä ilmalla kasvot kannattaa aina peittää safarin aikana. 

Voit lainata Gulo Gulon vastaanotosta safarihaalareita (ilmoitathan etukäteen mikäli tarvitset talvivarusteet), mutta suosittelemme ottamaan mukaan omat villasukat, huivit, hanskat ja päähineet. 

 

Eläinpuiston lipunmyynnin rakennuksesta löytyy WC-tilat, missä voit käydä pesemässä kätesi ennen ja jälkeen safarin. 

Suosittelemme kaikkia käyttämään Koronavilkkua. 

Ethän tule safarille sairaana! 

Peruutusehtomme ovat voimassa myös koronaan liittyvissä tapauksissa, eli voit peruuttaa safarin vielä 2 vrk ennen safaria, ja perimme vain peruutus- ja toimistokulut 15€. Mikäli varaus perutaan tätä myöhemmin, tai se jää perumatta ilman että asiakas saapuu paikalle, perimme 100% safarin hinnasta. Mikäli haluat siirtää safarin koronaan liittyvissä tapauksissa, se onnistuu ilman peruutusmaksua, katso tarkemmat ohjeet peruutusehdoistamme. 

bottom of page