top of page
 • Miten minun tulee pukeutua? Mitä tarvitsen mukaani?
  Suosittelemme pukemaan kesällä/syksyllä pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet. Kesällä Lapissa on tunnetusti hyttysiä, ja syksyllä on jo viileitä päiviä. Otathan myös huomioon, että kelistä riippuen vaatteet voivat likaantua. Talvella kannattaa pukeutua mahdollisimman lämpimästi. Reessä ollaan paikoillaan, joten varsinkin varpaille voi tulla kylmä. Mikäli tarvitset lämpimämpää vaatetta, voit lainata niitä veloituksetta, mutta ilmoitathan etukäteen mikäli tarvitset talvivarusteet. Mikäli tarvitset varusteita (lämpimät haalarit, paksut sukat ja talvikengät) saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen safarin alkamisaikaa. Voit ottaa pienen repun mukaasi jos haluat, mutta suosittelemme jättämään kaiken ylimääräisen pois. Aurinkoisella säällä on hyvä ottaa aurinkolasit, myös talvella! Kesällä hyttysmyrkky voi olla hyvä tilavierailun aikana.
 • Saanhan palvelua suomeksi/mitä kieliä puhutte?
  Tottakai saat palvelua suomeksi. Oppaat puhuvat suomen lisäksi englantia ja ranskaa.
 • Mitkä ovat varaus- ja peruutusehdot?
  Peruutusehtomme ovat joustavat: voit perua safarin vielä 2 vrk ennen safaria, ja veloitamme vain peruutus- ja käsittelykulut 15€. Mikäli peruutus tulee viimetipassa (alle 2 vrk), veloitamme 100% safarin hinnasta. Palveluehdoistamme löydät tarkemmat ehdot liittyen mm. palveluiden varaamiseen, maksamiseen ja perumiseen.
 • Onko valjakon ohjaaminen vaikeaa?
  Ei ole. Aina ennen safaria opas antaa perusteellisen ajo-opetuksen, jossa käydään läpi valjakon ohjaaminen, sekä turvallisuusohjeet ja säännöt. Ohjaamiseen on kuitenkin turvallisuussyistä pituusraja, joten lapset eivät voi yleensä olla ohjaajina.
 • Onko safarille ikärajaa?
  Kesän ja syksyn ohjelmiin ei ole ikärajaa. Alle 4-vuotiaat voivat osallistua ohjelmiin maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mikäli mukana on alle 4-vuotiaita lapsia. Talven ohjelmista 2 tunnin safarille ja sitä lyhyemmille ajeluille voivat osallistua lapsetkin, mutta 2 tunnin ohjelmaa emme suosittele alle 4-vuotiaille. Koko päivän huskysafaria emme suosittele lapsille. Lue lisää lasten osallistumisesta safareille palveluehdoistamme.
 • Onko safareille painorajaa?
  Ei ole. Kaiken kokoiset ihmiset voivat osallistua safareille. Mikäli olet keskivertoa reilusti keveämpi tai painavampi, voit ilmoittaa siitä meille ennakkoon niin osaamme varata oikean määrän oikean vahvuisia koiria valjakkoosi.
 • Voinko osallistua safarille jos olen raskaana / minulla on terveydellisiä rajoitteita?
  Huskyajeluja ei suositella raskaana oleville naisille, varsinkaan raskauden alkupuolella, eikä henkilöille, joilla on selkä-, lonkka, ranne- tai jalkavammoja, tai muita terveyteen liittyviä seikkoja joihin esim. tärähtely tai pomput voivat vaikuttaa. Mikäli haluat osallistua palveluun suosituksista huolimatta, teet sen omalla vastuullasi, ja tästä tulee ilmoittaa meille varausta tehdessä. Katso lisätietoja palveluehdoistamme .
 • Miksi minun pitää ilmoittaa lasteni iät teille?
  Tarvitsemme lasten iät, jotta voimme hahmottaa minkä kokoisia lapsia on tulossa: 4-vuotias lapsi on hyvin erikokoinen kuin 14-vuotias. Tarvitsemme tämän tiedon safarin suunnitteluun: sopivatko lapset istumaan aikuisen kanssa, vai meneekö lapsi oppaan rekeen/kärryyn. Valjakkoon valitaan myös koirat sen mukaan, minkä painoiseksi reki/kärryt tulee.
 • Voinko ottaa valokuvia safarin aikana?
  Valjakkoa ohjaavan kädet tulee olla koko ajan kiinni reessä/kärryissä, mutta istuva matkustaja voi ottaa kuvia. Safarin puolivälissä on tauko, jonka aikana voitte vaihtaa valjakon ohjaajaa, ja opas voi myös ottaa teistä kuvan kamerallanne.
 • Voinko tulla tilavierailulle tai safarille ilman ennakkovarausta?
  Emme valitettavasti ota vastaan vierailijoita tilallemme ilman varausta. Huskien päiväohjelma, kuten ruokinta ja liikkuminen suunnitellaan etukäteen, joten tilavierailut onnistuvat vain ennakkovarauksilla. Talvisin koirille laaditaan ns. työvuorolistat ja vapaapäivistä pidetään kiinni. Safarit ovat varattavissa nettikaupassamme safaria edeltävään päivään saakka, mutta samalle päivälle safaria ei voi varata.
 • Voinko auttaa huskeja/teitä jotenkin COVID-19 -tilanteessa?
  Kyllä voit :) Osallistumalla huskysafarille tuet husky-yrittäjää, ja siten osallistut koirien ruokinta- ja hoitokuluihin, sekä työllistät oppaan. Lisäksi koirat saavat tehdä sitä mitä rakastavat: juosta ja olla ihmisten kanssa. Mikäli et itse pääse safarille, voit ostaa meiltä myös lahjakortin; huskysafarit sopivat kaikenikäisille! Voit myös alkaa kummiksi rekikoiralle ja siten osallistua koiriemme ruoka- ja hoitokuluihin.
 • Olen yrittänyt soittaa teille, mutta miksi kukaan ei vastaa?"
  Pahoittelumme tästä! Olemme pieni yritys, ja yrittäjä itse vastaa viesteihin/puheluihin koirien hoidon ja safareiden lomassa. Suosittelemme lähettämään sähköpostia tai ottamaan yhteyttä WhatsAppilla, vastaamme kyllä heti kun pystymme.
Rekikoira katsoo keskittyneena eteenpain sinisilla silmillaan
bottom of page