top of page

REKIKOIRAN

KUMMIKSI

Haluaisitko alkaa koirakummiksi Arctic Borealis Huskies kennelin rekikoiralle?

Osallistumalla huskykummi-ohjelmaan tuet kennelimme rekikoirien päivittäistä ylläpitoa, ja autat siten meitä jatkamaan toimintaamme covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen keskellä. Olemme toimineet vuodesta 2006 Ranualla ja meillä on n. 90 rekikoiraa. Olemme kiitollisia tuestasi!

Huskykummi-ohjelmaan osallistumalla saat valitsemaasi pakettiin kuuluvan huskysafarin lahjakorttina. Pakettiin kuuluvan retken voit käyttää itse, tai antaa sen vaikka lahjaksi ystävälle, rakkaalle, sukulaiselle tai kenelle haluat. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Huskykummipaketteja on valittavana kolme erilaista: 4kk, 6kk ja 12kk, ja paketteihin kuuluu erimittaiset huskyohjelmat. Voit myös tukea rekikoiria Husky-sponssilla.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Summa käytetään kokonaisuudessaan rekikoirien ruokaan, hoitoon ja eläinlääkintään. Yhden rekikoiran ruoka-, hoito- ja eläinlääkintäkulut ovat n. 380 € / vuosi (summa ei sisällä työntekijöiden palkkoja). 

10 €

HUSKY-SPONSSI

Husky-sponssilla tuet yhtä koiraa n. 10 päivän ajan eli ostat yhdelle koiralle 10 päivän ajaksi ruuan ja eläinlääkinnän.

Tuotteeseen kuuluu video ja kiitosviesti sähköpostiisi, sekä sponssitodistus valitsemastasi kummikoirasta.

Voit myös ostaa samalla kerralla Husky-Sponssin useammalle rekikoiralle, luettele vain koirien nimet lisätiedoissa. 

KOIRAKUMMIPAKETIT

Katso ensin mieleisesi kummikoira ja valitse sitten itsellesi sopiva kummipaketti. Voit maksaa paketin verkkokaupassa,  tai tekemällä laskutussopimuksen osamaksua varten. Pakettiin kuuluvan kummitodistuksen saat nimelläsi varustettuna sähköpostiisi, ja lahjakortin saat pdf-muodossa maksettuasi kaikki erät.  

Kummikoirapaketit
KUMMIKOIRAT

130€

4kk

4kk paketilla tuet yhtä koiraa neljän kuukauden ajan eli ostat yhdelle koiralle neljän kuukauden ajaksi ruuan ja eläinlääkinnän.

Paketti sisältää lahjakortin 5km huskysafariin talvella (2 hlö:lle) TAI kennelvierailuun kesällä (2 hlö:lle), sekä todistuksen valitsemastasi kummikoirasta. Voit myös käydä tapaamassa kummikoiraasi kennelillä sovittuna ajankohtana.

Maksu yhdessä erässä 130€/kerta.

Maksu kahdessa erässä 65€/erä.  Saat lahjakortin käyttöösi maksettuasi viimeisen erän. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden myöntämispäivästä.

190€

6kk

6kk paketilla tuet yhtä koiraa kuuden kuukauden ajan eli ostat yhdelle koiralle kuuden kuukauden ajaksi ruuan ja eläinlääkinnän.

Paketti sisältää lahjakortin 1 tunnin safarille (2 hlö:lle) TAI 5km perhesafarin talvella, TAI kesäkärryajelun (2 hlö:lle), sekä kummitodistuksen valitsemastasi kummikoirasta. Voit myös käydä tapaamassa kummikoiraasi kennelillä sovittuna ajankohtana. 

Maksu yhdessä erässä 190€/kerta.

Maksu kahdessa erässä 95€/erä. Saat lahjakortin käyttöösi maksettuasi viimeisen erän. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden myöntämispäivästä.

380€

12 kk

12kk paketilla tuet yhtä koiraa vuoden ajan eli ostat yhdelle koiralle vuodeksi ruuan ja eläinlääkinnän.

12kk paketti sisältää kokopäiväsafarin 2 aikuiselle talvella TAI 2h perhesafarin talvella TAI kesäkärryajelun perheelle, sekä kummitodistuksen valitsemaltasi kummikoiralta. Voit myös käydä tapaamassa kummikoiraasi kennelillä sovittuna ajankohtana. 

 

Maksu yhdessä erässä 380€/kerta

Maksu kahdessa erässä 190€/ erä, kaksi kertaa vuodessa

Maksu neljässä erässä 95€/ erä, neljä kertaa vuodessa. Saat lahjakortin käyttöösi maksettuasi viimeisen erän. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden myöntämispäivästä.

Kummikoirapaketti osamaksulla / laskutuksella

Kiitos tuestasi rekikoiriamme kohtaan! Arvostamme apuasi!

Kummikoira osamaksu
bottom of page